Title Image

Automatizari case si cladiri inteligente

Wavenet / Automatizari case si cladiri inteligente

Solutiile propuse de noi ajuta la controlul centralizat al tuturor sistemelor care gestioneaza mediul unei cladiri.Controlul centralizat, ofera avantajul confortului absolut precum si o gestionare judicioasa a resurselor energetice si in final a costului de expolatare al cladirii.

In cazul cladirilor rezidentiale solutiile sub care gasiti aceste automatizari poarta numele de case inteligente sau domotica.

In cazul cladirilor comerciale-hoteluri, birouri, spatii de productie – aceste sisteme se numesc Building Management Systems- BMS .

Dezvoltarea tehnologica din ultimii ani, permite implementarea unor solutii care sa ofere beneficiarului atat controlul functionarii instalatiilor cat si gestionarea eficienta prin stabilirea unor scenarii complexe de functionare in conditii de interdependenta a diferitilor factori.

Solutiile noastre se bazeaza pe tehnologia KNX care este un protocol de transmitere a informatiilor pe un bus de date pe care comunica toate echipamentele.

Sistemele al caror control poate fi facut din KNX sunt :climatizare (incalzire/racire, ventilatie), control acces(interfonie/videointerfonie, iluminat, jaluzele interioare-exterioare, securitate, adresare publica-cu cazul particular al sistemelor home, terte sisteme si echipamente( senzori de inundatie,irigatii, piscine,degivrari,usi de acces auto/pietonal, centrale de tratare aer, etc)

La aceasta ora toti marii producatori de echipamente electrice au dezvoltat familii de echipamente avand tehnologia KNX ca baza, deci posibilitatile de alegere tin de latura estetica deci de directia in care este realizat designul obiectivului.

Echipamentele pot proveni de la: Bticino, Celiane, Siemens, Schneider, BES, Theben, eElectron, Danfoss, Somfy, Intesis, WHD, Trivum, Tense, Steinel, DND,Interra, Dinuy, in functie de dorinta, designul si complexitatea echipamentelor care se doreste a fi integrate.

Experienta dobandita in ultimii 16 ani de cand avem primele certificari ale abilitatilor noastre in domeniul automatizarilor (integrator autorizat Legrand, integrator autorizat sisteme KNX) a fost fructificata in cele aproximativ 50 de obiective atat rezidentiale cat si comerciale.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.