Title Image

Telecomunicatii

WaveNet

WaveNet a inceput sa ofere servicii de telecomunicatii inca din anul 2001 autorizate de ANCOM cu incepere din anul 2003, in dorinţa de a oferi un internet de calitate, la un preţ accesibil, dorinţă transformată în realitate, prin intermediul unei echipe dinamice şi perseverente. Beneficiarii serviciilor noastre sunt preponderent persoane juridice.

Serviciilor noastre sunt :

ISP Internet Service Provider

  • Realizarea conectarii la internet, atat prin fibra optica cat si prin intermediul unor echipamente radio de mare putere, in zone in care acest lucru este imposibil de realizat de catre concurenta;
  • Alocarea de benzi garantate, pentru transferul de date ;
  • Alocare de IP uri fixe in reteaua de internet;
  • Acordarea unui suport tehnic permanent, la numarul de telefon 0264-414065, cu conectare la orice ora din zi sau noapte, la Departamentul Tehnic.

VPN

  • Virtual Private Network de la Wavenet asigura legături de date criptate între sedii și vă permite să securizați conexiunile la Internet, folosind pentru aceasta un tunel de date privat, sigur și virtual
  • Pe infrastructura de tip VPN se pot utiliza aplicații și servicii moderne, precum servicii de voce prin IP (Voice over IP – VoIP), comerț electronic (e-commerce), planificarea resurselor companiei (Enterprise Resource Planning) sau video-streaming (servicii online de televiziune).
  • plan de adresare IP propriu,securitate maxima: datele sunt transportate prin canale dedicate afacerii Dumneavoastra, viteză de acces minim garantată in cadrul conexiunii negociate, traficul nu necesita criptare, deci permite capacități mari de transport , protectie Malware si Phishing,.
  • Avantajul major in alegerea conexiunii VPN de la Wavenet consta in faptul ca se evita astfel contractarea de conexiuni de internet de la terti furnizori, cauzata de lipsa infrastructurii in zona si deasemenea concentrarea comunicatiei catre un singur furnizor de servicii.

Webhosting

  • Plasarea in Internet a resurselor clientilor pe WEB serverele WAVENET, asigurarea accesului Internet la acestea şi prestarea către clienti a serviciului application server şi ale altor servicii ce deservesc resursa, în conformitate cu pachetul de servicii ales de catre clientii abonati. Raspuns prompt, la orice solicitare din partea Clientilor retelei noastre, fie ca e vorba de actualizare de informatii pe pagina de web, de suplimentarea conturilor de mail, sau de probleme ivite in activitatea curenta (accesare pagini web, accesare server mail, s.a.)
  • WaveNET asigura suport tehnic 24 ore/zi prin e-mail cat si telefonic.

 

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.