Title Image

Energie verde sisteme fotovoltaice

SISTEM FOTOVOLTAIC COMPLET | KIT FOTOVOLTAIC

INSTALARE PANOURI FOTOVOLTAICE SI SISTEME COMPLETE SOLUTII DE PROIECTARE, DIMENSIONARE, INSTALARE, CONFIGURARE, PUNERE IN FUNCTIUNE SI GARANTIE. TOATE INTRU-UN SINGUR PACHET

Solutiile noastre sunt grupate in doua categorii, ”Premium” respectiv ”Cumpatat”

Solutia ”Premium” este realizata cu echipamente de top iar cea ”Cumpatat” este realizata cu echipamente care au un raport mai bun pret/calitate.

In ambele variante utilizam doar panouri care sunt de la furnizori europeni cu garantie de 15 sau 20 de ani si cu puteri de apoximativ 400wp.

Inverterele utilizate sunt predominant de la Fronius, care este etalonul la constructia de invertoare sau de la Huawei, firma care a dezvoltat solutii complete de transformare DC/AC si de stocare a energiei, ajungand sa fie in topul producatorilor de echipamente.

Bateriile sunt in unitati tip Box ceea ce prezinta avantajul ca sistemul de gestionare a incarcarii-sub aspectul curentului de incarcare si al controlului temperaturilor-este perfect integrat in aceste unitati.

Modul in care este structurata oferta, acopera cele trei situatii posibile:

KIT FV ON GRID

sau prosumator, pe perioada cu insolatie, panourile produc o energie care este livrata in reteaua proprietarului iar surplusul este injectat in reteaua de alimentare. Acest mod este cel mai economic atat ca implementare cat si ca utilizare, dar are dezavantajul ca in cazul in care cade reteaua, nu exista backup pe partea de alimentare cu energie electrica. Marele avantaj insa este ca se livreaza o cantitate de energie care potrivit ultimelor modificari legislative, se va compensa 1:1 cu cea consumata!

Detalii

KIT FV off grid

acest kit va asigura o productie de energie care se inmagazineaza in celule de baterii sau este consumata direct. Evident ca bateriile trebuie dimensionate in functie de consumatorii din sistemul beneficiarului, dar cele din oferta sunt dimensionate pentru o gospodarie normala. Va rugam sa ne contactati pentru a dimensiona sistemul in functie de necesitatile specifice.

Kit Hibrid

este cel care asigura o productie de energie electrica, care poate fi consumata si/sau inmagazinata iar surplusul este livrat in retea, toate in acelasi timp. Acest tip de sistem are insa nevoie de o automatizare speciala care, in cazul in care cade reteaua de alimentare, va proteja descarcarea bateriilor din sistemul propriu in retea si livrarea de tensiune in retea. Conform uzantelor de pe piata, pretul acestei automatizari nu este cuprins in oferta.

PENTRU GOSPODĂRIA TA
ÎNTOCMIREA DOSARULUI DE PROSUMATOR SE OFERĂ GRATUIT

Va rog sa ne contactati pentru orice nelamuriri.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.