Title Image

Sisteme de securitate si supraveghere video

Wavenet este autorizat de IGPR cu licenta din anul 2020 sa Implementeze proiecte care sa ofere solutii  de supraveghere video, controlul accesului, detectie si avertizarea efractiei, atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice;

Supraveghere video

Sistemele de supraveghere video va ofera echipamentul de care aveti nevoie pentru a va putea desfasura activitatea si a va proteja afacerea. Echipamentele CCTV va ajuta la combaterea infractiunilor, furnizandu-va in acelasi timp informatiile necesare procesului decizional. Solutiile noastre va permit organizarea si controlul rezultatelor obtinute, precum si accesul la sistemul central de monitorizare sau la sistemul din alte locatii.

Controlul accesului

In prezent, sistemele de control al accesului trebuie sa presupuna mai mult decat inchiderea sau deschiderea usilor. Afacerea dumneavoastra are nevoie de un sistem de securitate care sa va permita controlul si procesarea eficienta a informatiilor. Sistemele va asigura ca doar persoanele autorizate au acces. Siguranta sporita precum si gestiunea accesului caracteristice sistemelor electronice pot fi utile in aceeasi masura oricarei afaceri indiferent de anvergura. Controlul accesului este important in aceasi masura atat profitului cat si sigurantei dumneavoastra.

Sisteme de alarma antiefractie

Wavenet va ofera sisteme inovatoare care sa va protejeze impotriva intrarii prin efractie si a furtului. in plus, sistemele noastre sunt concepute astfel incat sa fie usor integrate in alte siteme de securitate.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.