WaveNET Access

Wavenet / WaveNET Access

Atentie !!! Pentru a trimite mail prin WaveNET Webmail – accesati:

http://mail.domeniul_dvs.ro sau http://domeniul_dvs.ro/webmail

Setarile pentru unele programe de e-mail mai des folosite, se afla in imagini intr-o arhiva zip. Sistemul de operare Windows Xp si versiunile mai noi, in componenta sa au dezarhivator zip, ceea ce face facila accesarea lor fara a mai instala alte programe. Va rugam sa urmati cu atentie toti pasii prezentati in imagini si sa realizati aceste modificari pana in data de 08.03.2016 deoarece dupa aceasta data cu vechile setari contul dvs. de mail nu va mai putea fi accesat.
Upgradarea serverelor de mail a fost necesara datorita problemelor tot mai mari cauzate de „spamuri” cat si de e-mail-urile virusate.
Pentru a putea trimite e-mail-uri prin serverele WaveNET:
– Incoming/Outgoing mail server : mail.domeniul_dvs.ro
– trebuie sa bifati (de ex.in outlook express)”Outgoing server requires authentication”, si in Advanced la outgoing SMTP portul 587, incoming mail portul 110

– Pentru a seta Outlook Express apasa aici
– Pentru a seta ThunderBird apasa aici
– Pentru a seta Outlook Office 2007 apasa aici

Daca aveti probleme sau daca doriti sa accesati contul dvs. de mail cu un alt program apelati serviciul tehnic la telefon (+40) 264-414.065 sau prin e-mail la adresa suport[@]wavenet[.]ro

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.